Met Smaak Tarieven

Wij hanteren de volgende tarieven:

Het tarief bedraagt € 75,00 per uur. 

1e Consult  1 uur + 15 minuten administratietijd € 93,75
Vervolgconsult  30 minuten €  37,50
Weegconsult  15 minuten € 18,75
Uittoeslag (huisbezoek)   €  15,-
Kinderen tot 18 jaar (eerste 3 uur)   directe vergoeding vanuit de basisverzekering

 Let op:

Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars.

Mocht uw zorgverzekeraar geen contract met ons hebben, dan krijgt u een factuur die u zelf kunt indienen. In dat geval wordt meestal 80% vergoed. 

 

Diëtist Vergoedingen

  • Dieetadvisering is opgenomen in de basisverzekering. Per kalenderjaar wordt er drie uur vergoed. Dit komt meestal neer op 4-6 consulten.
  • Wanneer u uw eigen risico nog niet verbruikt heeft, komen de kosten allereerst ten laste van uw eigen risico. Indien u aanvullend verzekerd bent voor dieetadvisering gaat deze vergoeding in na de eerste drie behandeluren.
  • Kinderen tot 18 jaar hebben geen eigen risico, dieetadvisering tot 3 uur wordt voor deze groep dan ook volledig vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Raadpleeg voor de juiste informatie uw eigen zorgverzekeraar.
  • Verder vereisen enkele zorgverzekeraar tevens een verwijzing van de huisarts om voor vergoeding in aanmerking te komen. Wij adviseren deze dan ook bij uw huisarts aan te vragen.
  • Indien het dieetadvies plaatsvindt via de zogenoemde 'ketenzorg' hoeft de verzekerde geen eigen risico te betalen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de diagnose diabetes, COPD of CVRM. 
  • De nota wordt (zo mogelijk) direct bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. U zult daaropvolgend, zo nodig, een rekening van uw zorgverzekeraar ontvangen. 
  • Via onderstaande link kunt u e.e.a. nog eens nalezen: 

     www.zorgwijzer.nl/vergoeding/dieetadvies

Met Smaak Vraag & Antwoord

Ik kan niet op mijn afspraak komen, wat moet ik doen?

Als u verhinderd bent, dient u uw afspraak uiterlijk 24 uur tevoren af te melden. Dit kan telefonisch op het nummer: 06 30364026 of via e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien u niet of niet op tijd afbericht, dan ontvangt u een rekening van uw consult. Een gemiste afspraak wordt niet vergoed door uw verzekeraar.

Heb ik een verwijzing van de huisarts of specialist nodig?

De diëtist is direct toegankelijk. In het eerste consult beoordelen wij of u bij ons aan het juiste adres bent of dat het verstandig is om eerst een arts te raadplegen. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook zelf eerst naar de huisarts. Zonder verwijzing wel zelf even contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te informeren of de consulten vergoed worden. 

diëtisten Met Smaak

Voeding & Leefstijl

Zuiderkaag

Kaagweg 15c

1741 LC Schagen

06 30 36 40 26

info@dietistenmetsmaak.nl

KvK nummer

70337039

Rekeningnummer

NL28 KNAB 0280 6084 70

 

Aangesloten bij de ketenzorg Diabetes en CVRM:

De praktijk is elke vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur gesloten.