Praktijk Schagen

Diëtistenpraktijk Met Smaak is gericht op voeding en leefstijl en biedt consulten aan in Zuiderkaag oostelijk van het station in Schagen aan de Kaagweg.

Marjolijn heeft de vierjarige HBO studie ‘Voeding & Diëtetiek’ gevolgd aan de Haagse Hogeschool en beschikt over de juiste en benodigde diploma’s en ervaring. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Verder ben ik aangesloten bij HKN Huisartsen.

Diëtist Marjolijn

                                                                                 

Als diëtist en leefstijlcoach help ik cliënten op weg naar het vinden van een gezond eet- en leefpatroon. Leefstijl betreft alles aangaande voeding, bewegen, roken, alcohol, gezondheid en ziekte. Geen streng dieet, normaal eten en genieten van dingen die je lekker vindt. Eten met smaak!

Leefstijlcoaching gaat verder dan alleen praten over voeding. Ik bespreek hoe en waarom een bepaald eetpatroon ontstaan is, de oorzaak van problemen proberen we te achterhalen. Dit kunnen zowel lichamelijke klachten zijn als emotionele problemen. Ik ben sterk in luisteren en doorvragen op punten waar een cliënt vastloopt. Samen kijken we naar mogelijkheden om veranderingen door te voeren en worden er haalbare doelen opgesteld zodat resultaten snel merkbaar zijn.

In mijn praktijk behandel ik kinderen, jongeren en volwassenen. Ruim 20 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt en heb veel ervaring met het werken met kinderen, ook kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum. Voor iedereen geldt, jong en oud, dat duidelijke uitleg en praktische adviezen de meeste kans op slagen geven.

Ook voor mondgezondheid (het voorkomen van tandcariës en tanderosie) ben je bij mij aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel!

diëtisten Met Smaak

Voeding & Leefstijl

Zuiderkaag

Kaagweg 15c

1741 LC Schagen

06 30 36 40 26

info@dietistenmetsmaak.nl

KvK nummer

70337039

Rekeningnummer

NL28 KNAB 0280 6084 70

 

Aangesloten bij de ketenzorg Diabetes en CVRM:

De praktijk is elke vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur gesloten.