Als diëtist en leefstijlcoach help ik cliënten op weg naar het vinden van een gezond eet- en leefpatroon. Leefstijl betreft alles aangaande voeding, bewegen, roken, alcohol, gezondheid en ziekte. Geen streng dieet, normaal eten en genieten van dingen die je lekker vindt. Eten met smaak!

Leefstijlcoaching gaat verder dan alleen praten over voeding. Ik bespreek hoe en waarom een bepaald eetpatroon ontstaan is, de oorzaak van problemen proberen we te achterhalen. Dit kunnen zowel lichamelijke klachten zijn als emotionele problemen. Ik ben sterk in luisteren en doorvragen op punten waar een cliënt vastloopt. Samen kijken we naar mogelijkheden om veranderingen door te voeren en worden er haalbare doelen opgesteld zodat resultaten snel merkbaar zijn.

In mijn praktijk behandel ik kinderen, jongeren en volwassenen. Ruim 20 jaar heb ik in het basisonderwijs gewerkt en heb veel ervaring met het werken met kinderen, ook kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum. Voor iedereen geldt, jong en oud, dat duidelijke uitleg en praktische adviezen de meeste kans op slagen geven.

Ook voor mondgezondheid (het voorkomen van tandcariës en tanderosie) ben je bij mij aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel!

diëtisten Met Smaak

Voeding & Leefstijl

info@dietistenmetsmaak.nl

KvK nummer

70337039

Rekeningnummer

NL28 KNAB 0280 6084 70