Recept: Pompoen-bloemkoolschotel

Eenvoudig en lekker!


4 personen

 

ingrediënten:
- 1 flespompoen
- 1 bloemkool
- 500 g rundergehakt
- uitje en teen knoflook
- lekkere scheut milde olijfolie
- 2 tl ras-el-hanout
- zout en peper

Gehakt rul bakken in de wok, gesnipperd uitje en knoflook meefruiten. Pompoen wassen, halveren, zaadlijsten verwijderen en in kleine blokjes snijden. Bij gehakt voegen. Bloemkool wassen en in kleine roosjes snijden, ook in de wok. Zout, peper en ras-el-hanout toevoegen. Het mengsel 10 minuutjes met deksel zachtjes laten stoven, af en toe omscheppen. Voor een zoetige smaak een lepeltje bruine suiker erbij...Eet smakelijk!

diëtisten met smaak

Voeding & Leefstijl

Ondernemershuis

Nijverheidsstraat 3

1741 EL Schagen

0224 744077

Marjolijn 06 30 36 40 26

info@dietistenmetsmaak.nl

KvK nummer

70337039

Rekeningnummer

NL28 KNAB 0280 6084 70

 

Aangesloten bij de ketenzorg Diabetes en CVRM:

De praktijk is elke vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur gesloten.